Nu ai niciun produs în coș.
| Producator | |
|---|---|
| Țara | |
| Zona | |
| Apelațiune | |
| Soi | |
| An | |
| Culoare | |
| Tip vin | |
| Zahăr rezidual | |
| Alcool | |
| Capacitate ambalaj | |
| Maturare lemn | |
| Asociere mâncare | |
| Potențial învechire | |
| Caracter | |
| Temperatura de servire | |
| Aerare | |
| 90+ | |
| BIO |
Frații Guibert sunt încântați să anunțe nașterea Atelier Guibert. Situată în inima peisajului rural neatins al satului Aniane, domeniul Atelier Guibert este un atelier de libertate și creativitate, un spațiu dedicat Terroir-ului și Energiei.
După prima recolta a Mas de Daumas Gassac în 1972 și crearea Moulin de Gassac de către Veronique și Aimé Guibert în 1992, frații Guibert (Samuel, Gaël, Roman și Basile) au lansat primele cuvée-uri ale Atelier Guibert în 2025. În timp ce primii pași au fost făcuți acum 10 ani, prima vinificație a început în 2020 în crama Mas de Daumas Gassac și apoi în 2023 într-o crama nou construită. Rezultatul a 50 de ani de experiență, au folosit timpul necesar pentru a face primii pași care au dus la nașterea Atelier Guibert.
Atelier Guibert se remarcă prin dorința sa de a explora fără constrângeri și liber de convențiile tradiționale. Este un omagiu adus „focului” original care a aprins Mas de Daumas Gassac, pe de o parte, cu o voință puternică de a crea emoții și gusturi noi. Aici, vinurile sunt în primul rând gândite din energia unică pe care o emite un sol acolo unde natura întâlnește meșteșugul meticulos.
Atelier Guibert întruchipează respectul profund al familiei pentru ciclurile naturale, cu o abordare intuitivă și armonioasă a cultivării viței de vie. Cu 14 hectare de viță de vie compusă în principal din soiuri vechi de Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Syrah, Grenache și multe altele. Eliberat de cadre rigide, Atelier Guibert explorează, îndrăznește și se străduiește să dezvăluie autenticitatea fructului și energia locului.