Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare ale site-ului www.winefocus.ro

Termenii și condițiile de mai jos reglementează utilizarea site-ului și magazinului online www.winefocus.ro. Vă rugăm să folosiți site-ul numai dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de tranzacționare. Utilizarea ulterioară a site-ului presupune acceptarea necondiționată a acestor termeni şi condiții.

WINE FOCUS INTERDTRADE își rezervă dreptul de a modifica termenii şi condițiile de utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Verificați periodic această pagină, pentru a lua cunoștință de eventualele schimbări.

 

Copyright şi proprietate intelectuală

Magazinul online www.winefocus.ro, prin care se comercializează vin şi produse complementare, este deținut şi administrat de SC WINE FOCUS INTERTRADE SRL:

S.C. WINE FOCUS INTERTRADE S.R.L.

Bd. Bucureștii Noi nr.216C, Corp C5, Parter, Sector 1, Bucuresti

Registrul Comerţului: J40/12219/2021

C.I.F: RO44595733

Capital social: 200 lei

IBAN: RO88 INGB 0000 9999 1164 2754

Banca: ING Banc N.V. Amsterdam

Conținutul site-ului – inclusiv design-ul, informațiile, textele, grafica, logo-urile – este proprietatea SC WINE FOCUS INTERTRADE SRL și, după caz, a furnizorilor săi, fiind protejat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Orice utilizare a acestui conținut se poate face numai cu înștiințarea şi acordul WINE FOCUS INTERTRADE SRL.

 

Preturi

Preturile afișate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA şi acciza pentru alcool, acolo unde se aplică.

 

Promoții

În cadrul promoțiilor pot interveni restricții de stoc. În acest caz, clienții vor fi deserviți în ordinea priorității – ora exactă a înregistrării comenzii în sistem. Pentru a putea deservi cât mai mulți clienți, WINE FOCUS își rezervă dreptul de a anula comenzile excesive.

 

Comenzi

Comenzile sunt confirmate prin e-mail. în cazul plăților prin transfer bancar, livrarea se face numai după confirmarea plății integrale de către bancă.

Disponibilitatea produselor depinde de producător și, de aceea, se poate schimba fără notificare prealabilă.

 

Livrarea produselor

Produsele se livrează în toată țara, ținând cont de opțiunile exprimate de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Pe timpul transportului, produsele sunt asigurate de WINE FOCUS.

Toate produsele livrate vor fi însoțite de factură și eventual chitanță.

Durata de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de locația destinatarului. WINE FOCUS nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii la livrare. Totuși, dacă livrarea întârzie mai mult de o lună de zile, în condițiile în care adresa indicată e corectă, comanda poate fi anulată și vi se va returna întreaga sumă achitată, fără alte daune.

În cazul în care întârzierea se datorează faptului că adresa indicată e greșită sau clientul a fost de acord cu întârzierea, comanda nu poate fi anulată şi nu se acordă nicio compensare.

WINE FOCUS nu răspunde pentru întârzierile datorate înscrierii greșite, de către client, a informațiilor de livrare și a datelor sale de contact. În această situație, clientul nu poate cere anularea comenzii, iar definitivarea ei va fi stabilită cu firma care face livrarea.

În cazuri independente de voința noastră sau a transportatorului – condiții meteo nefavorabile, cazuri de forță majoră – durata timpului de livrare poate crește și vă vom informa prin email sau telefon.

Clientul este singurul răspunzător pentru verificarea stării bunurilor livrate. Vă rugăm să ne informați , imediat, pe email, în legătură cu eventualele produse deteriorate sau lipsă la livrare. Pentru a beneficia de compensare, declarația de daune sau lipsuri trebuie să ne parvină în 48 de ore.

WINE FOCUS îşi rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiți clienți și livrări către anumite adrese.

 

Returul produselor

O comandă poate fi anulată și rambursată dacă solicitați acest lucru în scris, în termen de 14 zile de la livrare. În acest caz, trebuie să returnați toate produsele livrate, în ambalajul original. Costul transportului înapoi către WINE FOCUS va fi suportat de către dumneavoastră. După primirea produselor, WINE FOCUS va restitui contravaloarea produselor, minus cheltuielile de transport.

 

Înregistrarea pe site

Prin înregistrarea pe site garantați că:

  • ați împlinit 18 ani
  • datele personale pe care le furnizați sunt adevărate, exacte, complete și la zi
  • nu veți pretinde că sunteți o altă persoană sau entitate și nu veți folosi un nume fals pe care nu sunteți autorizat să-l folosiți
  • ne veți informa prompt despre orice schimbări survenite în datele dumneavoastră personale.

Discreționar și la alegerea noastră vom putea cere facultativ confirmarea telefonică a diverselor date pe care ni le-ați furnizat. Ne rezervăm dreptul de a anula imediat orice cont sau comandă în situația în care vom sesiza vreo discrepanță între datele furnizate pe site și informațiile furnizate telefonic.

 

Protecția datelor

Prin acceptarea termenilor şi condițiilor, utilizatorii acestui site consimt ca datele cu caracter personal să fie colectate și folosite de WINE FOCUS, în conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 şi ale Legii nr. 506/2004. Aceste legi prevăd că WINE FOCUS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor în legătură cu situația contului lor de pe winefocus.ro, precum și în legătură cu starea și evoluția comenzilor, activități comerciale, de marketing, publicitate, cercetare de piață, monitorizarea vânzărilor și servicii de comunicații electronice.

Completarea datelor dumneavoastră în formularele de creare de cont și de comandă presupune acceptarea necondiționată a acestor termeni şi condiții, însemnând, totodată, că vă dați acordul ca aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de WINE FOCUS INTERTRADE SRL sau de afiliații și colaboratorii noștri, cu respectarea prevederilor de confidențialitate.

Datele personale pot fi transmise autorităților abilitate să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități abilitate să efectueze verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, toți clienții WINE FOCUS beneficiază de dreptul de informare, dreptul de acces la date și de intervenție asupra lor, dreptul de opoziție la prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea lor totală sau parțială.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți adresa o cerere scrisă, datată şi semnată, trimisă electronic sau prin posta către WINE FOCUS INTERTRADE SRL: contact@winefocus.ro / Wine Focus Intertrade SRL, Str Ion Minulescu 67-93, sector 3, 031215 București.

www.winefocus.ro nu promovează spam-ul. Clienții noștri pot opta oricând pentru ștergerea adresei lor de e-mail din baza noastră de date sau pentru dezabonarea de la newsletter.

WINE FOCUS ia toate măsurile pentru a preveni accesul neautorizat la informațiile dumneavoastră personale, dar nu vă putem garanta că vom putea împiedica acest lucru.

Totodată, WINE FOCUS nu răspunde pentru pierderea de informații datorată unor defecțiuni sau erori ale softului sau serverului pe care este găzduit site-ul.

 

Securitatea tranzacțiilor

Comenzile trebuie plătite înainte de finalizarea livrării. Plățile se pot face prin card de debit/credit, prin transfer bancar, sau numerar, la livrarea comenzii oriunde în România. Securitatea tranzacțiilor este asigurată de furnizorii de servicii pentru tranzacții cu carduri bancare, iar www.winefocus.ro nu are acces la informațiile de pe cardul dumneavoastră bancar.

Tranzacțiile de pe www.winefocus.ro stau sub incidența legii românești care controlează comerțul electronic și a legii protecției consumatorului. WINE FOCUS nu răspunde pentru eventualele intervenții prejudicioase ale unor terțe pârți.

În cazul utilizării unor carduri din țâri cu altă monedă decât RON, WINE FOCUS nu este responsabilă pentru rata de schimb ori eventualele comisioane utilizate de bancă sau de furnizorul de servicii pentru tranzacții cu carduri bancare. Aceste costuri vor fi suportate în totalitate de către cumpărător.

Toți cei care vizitează site-ul www.winefocus.ro se angajează să nu aducă atingere altor persoane și să nu le violeze datele cu caracter personal.

Nu în ultimul rând, utilizatorii site-ului www.winefocus.ro sunt responsabili pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. WINE FOCUS nu răspunde pentru erorile survenite din cauza neglijenței utilizatorilor privind securitatea și confidențialitatea contului şi parolei.

Consumul exagerat de alcool poate avea consecințe grave asupra siguranței şi stării dumneavoastră de sănătate. Vă sfătuim să beți cu măsură și să nu conduceți dacă ați depășit limita stabilită prin lege.

Accesul este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Ai peste 18 ani?