Modalități de plată

Transfer bancar
Plata se poate face și prin transfer bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se efectua după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Prin Card bancar
Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) utilizăm sistemul 3D Secure Netopia. Acesta asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment în timp, pe serverele noastre, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic.
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți, urmând instrucțiunile furnizate de aceasta platformă. In cazul in care cardul dv este in altă monedă decat RON tranzacțiile se efectuează conform legislației in vigoare in lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului dumneavoastră.

Accesul este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Ai peste 18 ani?