Famille Negrel

logo-mas-de-cadenet

Mas de Cadenet este deținut de familia Negrel din 1813. Situată într-un peisaj uluitor, proprietatea este condusă de Guy, Maud și Matthieu Negrel. Podgoriile – 60 hectare – clasificate AOP Cotes de Provence și Cru Sainte-Victoire se află pe un platou orientat spre sud, la 250 de metri altitudine deasupra nivelului mării. In plus, 20 de hectare de cereale si pădure contribuie la conservarea biodiversitatii sitului.

Familia crede cu tărie că agricultura ecologică este cea mai bună modalitate de a exprima mineralitatea și nuanțele de terroir. Este, de asemenea, o etică bazată pe respectul muncii îndeplinite de strămoși și pe dragostea pentru generațiile viitoare care vor continua. Proprietatea produce 70% vin roze, 20% roșu și 10% vinuri albe din soiuri de struguri ca Grenache, Syrah, Cinsault, Cabernet-Sauvignon și Vermentino. Vârsta medie a viței de vie este de 35 de ani ceea ce asigură un randament global natural scăzut (45hl/ha în medie). Mas de Cadenet produce 3 cuvee pentru a reflecta particularitățile sale de terroir. Fiecare dintre ele este creat în funcție de profilul solului, vârsta viței de vie și potențialul acestora iar această abordare conferă vinurilor Mas de Cadenet un stil foarte asertiv.

Reputația cramei și a vinurilor sale se construiește pe valorile familiei: „împărtășește” și „perfecțiune”. Căutarea perfecțiunii este fundația pentru excelență, este cheia vinurilor gastronomice. Împărtășirea este o valoare care vine din caracterul mediteranean. Plăcerea de a împărtăși este la originea motivației de a munci. Bazat pe un know-how de 7 generații, Famille Negrel creează vinuri din cele mai bune terroirs din Provence. De la simple vinuri IGP la cele mai prestigioase denumiri Provence, toate vinurile sunt produse cu aceeași convingere și pe baza valorilor care au construit reputația Cramei. Desigur, vinurile Famille Negrel întruchipează celebrul „stil de casă”; dar mai presus de toate, vinurile reprezintă soiurile și nuanțele terroir-ului Provence. De la simplul vin IGP la cele mai frumoase denumiri din Provence, toate vinurile sunt produse cu convingere și în jurul acelorași valori care au construit reputația proprietății.

Produse Famille Negrel

Accesul este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Ai peste 18 ani?